Hårförlängning

Vem vill inte ha ett långt svallande hår? Alla kanske inte har begåvats med den hårkvalitén eller hårväxten. Då kan hårförlängning vara ett alternativ för dig.

Vi är utbildadade och diplomerade hårförlängare den metod som vi använder oss av är keratinvax. Det är enligt oss det bästa sättet för att få ett naturligt och  varaktigt resultat. Se fler bilder längre ner..

Hårförlängningen går till på följande sätt:

Du bokar en tid för hårförlängning,  du kommer ca en vecka innan den bokade tiden för konsultation. Där kommer vi att gå igenom färgval samt hur många slingor du behöver. Därefter kommer vi lägga en beställning på rätt hår just för dig.

När dagen kommer då du ska göra din hårförlängning är det viktigt att du tvättar håret noga med schampo och INTE använder något balsam eller andra mjukgörande eller oljiga produkter. Detta för att håret fäster bättre och sitter kvar längre då.
Därefter kommer du till salongen och vi kommer att sätta i hårförlängningen i ditt hår. Detta tar vanligen ca 120 min.

En hårförlängning håller normalt ca 3 månader, om man inte utsätter det för onödigt slitage, och sover med fläta eller håret uppsatt. Vill du använda hårfön eller stylingtänger är det bra att använda värmeskydd innan i håret.
När man tvättar håret gör man det precis som vanligt, men du ska helst inte använda balsam eller inpackningar längst in mot hårbotten där keratinfästena sitter. Balsam och andra liknade produkter kan mjuka upp fästerna eller göra så att dessa glider av håret.

Allt hår som jag använder på salongen är äkta mänskligt hår från Rapunzel. Dvs du kan färga det, locka det/styla det precis som ditt egna hår.(http://www.rapunzelofsweden.se/)
Har du köpt eget löshår som du vill ha isatt i ditt eget hår går det naturligtvis också bra.
En isättning kostar då 1895:-

Tjänst Tid Pris
Konsultation hårförlängning ca 15 min 200 kr Dras av vid bokning av insättning.
Insättning ca 3 timmar 1895 kr (Hår ingår ej. Vid beställning av hår betalas 50% )
Ansiktsdjuprengöring 350 kr
Vaxning & färg av ögonbryn 150 kr